London baby!

Om knappt en timme är jag äntligen påväg till arlanda och sen vidare till londooon! 
Åh det ska bli så kul! Kommer hem igen på måndagkväll. Stay cool!

Je ne veux pas étudier




Foto: Jag

Ska alldeles strax återgå till att plugga franska, inte det roligaste men jag har prov imorgon så jag måste. Jobbade prakiskt taget hela helgen men den gick ganska fort ändå, tack och lov. Det var faktiskt ganska kul att jobba för en gångs skull, jobbet har sina bra stunder när det är roliga människor man jobbar med och inte sjukt stressigt hela tiden. Hann dock inte plugga någonting så jag har fått köra hårt idag. Tänker på London-resan varannan minut, it's what keeps me going. Bara två dagar kvar nu! Nu ska jag fortsätta plugga och kolla på säsongspremiären av Svenska hollywoodfruar! Man kan faktiskt göra två saker samtidigt.







Charmaine Olivia











Inspiration på högsta nivå! Hon är så otroligt talangfull och hennes blogg är helt fantastisk. Hela världen borde läsa den: http://blog.charmaineolivia.com/






831 pund och 60 pence








Var och växlade pengar idag. Tio dagar kvar, sen sticker jag!







Mark me











Jag är för tillfället oerhört sugen på att göra en till tatuering, funderar på att göra en ganska liten bakom örat. Frågan är bara vad man ska göra, någon som har något förslag?







It's a blessing
















Anything to make you smile




Älskar låten, älskar videon.

Video: Starr Whitesides
Musik: No one's gonna love you, Cee-lo Green






Nyttig


Nu är det skärpning som gäller! Det har blivit väldigt mycket onyttigheter för min del på senaste tiden, och från och med nu är det slut med det. Jag ska köra stenhårt på att inte äta något godis eller annat sött på vardagar! Så, nu när jag har skrivit ner det här så känns det mer verkligt. ^^ Ärligt talat, nu måste jag hålla det! Jag ska. 
Here we go!






Dark







Megan Fox är snygg.
Jag trivs verkligen i mitt ljusa hår och tycker att det är den färgen som jag passar bäst i, men när jag ser bilder som dessa blir jag sugen på att färga håret riktigt mörkt. Så fint.







When most people go to sleep...



.. I go to work. Sov så gott alla söta, hörs imorgon!






RSS 2.0