Landet som Gud måste ha glömt
















Bilder från Italien i somras. Ta mig tillbaka!!

Seriöst, varför måste jag bo i det här kuklandet? Hur fan är det ens möjligt att det kan snöa såhär mycket? Vad har vi svenskar gjort för att förtjäna detta hemska klimat? Det är vinter i princip hela tiden, nu har det varit snö sedan november.. När ska det sluta liksom? Man orkar faktiskt inte hur mycket som helst.
Jag frågade Marie vad hon skulle välja om hon var tvungen, att gå naken utomhus i en timme i det här vädret eller att bada i bajs i en minut. Hon valde bajset, bara det säger väl en del (jag hade förresten också valt bajset om någon undrar). Det är fan stört. 

Julia åker till Thailand om 5 dagar. Den jäveln.







"Undrar om andra också skulle tycka att det här var roligt eller om de bara skulle tycka att vi var dumma i huvudet"



Vaknade klockan 11:21 och upptäckte att jag hade vänt mitt linne (som jag för övrigt somnat i och fått två stora rosa fläckar på) ut och in, var utan bh, hade bara en strumpa på mig och spya i håret. Fräsch tjej, god morgon. Hade missat de två första lektionerna och visste att jag inte skulle hinna till dagens tredje och sista lektion. Jag sjukanmälde mig.

Jag har haft ett helt sjukt dygn, det måste vara ett utav de stördaste dygnen i mitt liv. Nej, det är fan mitt stördaste. Herregud. Jag var ute i fredags, gjorde inte ett skit och somnade innan 23 i lördags och igårkväll när jag satt framför datorn och tittade på New York I love you ringer helt plötsligt Julia och säger att hon och Maja (mina älskade vapendragare) vill göra någonting roligt och spontant. Nu. Jag kommer på den briljanta idén att vi ska gå ut, just för att det vore så himla busigt att gå ut på en söndag och vore så sjukt spontant och kul. De var relativt lättövertalade, jag drog en liten historia för pappa om att jag skulle sova hos Julia för att hon var ledsen (har dåligt samvete över det, men han hade inte samtyckt om vårat äventyr så det kändes lättast att ljuga lite).
När vi möttes upp började vi asgarva och kände oss sådär busiga som när man var liten och hade smugit ut sent på kvällen. Vi började på Dovas, fortsatte till Labbet (borde ha fattat att det skulle spåra där, allt spårar på labbet, som btw har den sämsta lokalen ever) och slutade på en stängd bar som en viss Chicago-man hade nycklar till...
Drack alldeles för mycket, kom hem alldeles för sent (tidigt) och har haft ångest hela dagen. Det var verkligen galet och en del saker var bara inte okej. Men over all hade vi kul iallafall!







Take this heart and make my dreams come true



Har idag tränat och solat med marie. Lite, lite färg fick jag nog. Borde ha gjort en massa andra saker också (städat) men det blev inte så. Det är helt fantastiskt att vara ledig en hel helg och inte göra ett skit.  





RSS 2.0